Efter gymnasiet (...?)

Tänk att det nu är det 2 år sedan jag tog studentet, känns som tiden verkligen flyger iväg. Sen studenten har jag gjort lumpen, jobbat på hemköp, jobbat på överskottsbolaget, bedrivit 1 års heltidsstudier vid universitetet samtidigt som jag extraknäckt som säljare på siba. Dessa två år har faktiskt varit otrolig, har lärt mig så mycket mer om mig själv än vad jag gjorde under tidigare delen av mitt liv.  Men trots detta  vet jag inte riktigt vart livet rör sig. Polishögskolan eller beteendevetare är det som förmodligen står närmast hjärtat men vet inte riktigt. Vill göra så mycket annat med. I och med lumpen, jobbet och skolan har man även träffat och lärt känna många nya människor känns tråkgit att de på nåt sätt försvunnit ur äns tillvaro så fort men samtidigt finns det ju ingen tid.
Jaja jag har börjat tänka så jädra mycket på allt nu för tiden, förmodligen för Carita är borta. Saknar henne en hel del just nu och saknat henne sen hon steg på vagnen. Jaja snart är hon ju tillbaka så ska väll inte klaga. Men ajaj hon är ifall saknad alot.

Idag blir det gym -> stan -> systemet -> film -> ?

Time to get cracking!

Hej svejs bajsfejs

midsommar and sheit

Fan va folk har blivit dåliga på att uppdatera sina bloggar *pekar på dig som läser, du ja* skräpning! säger jag bara.

Idag skulle blivit en hel späckad dag men känns som man dör ut när man bara ser vädret. Imorgon är det midsommar och det ska regna, inte direkt förvånad men men.

Nu har jag ifall 2 veckors lov, sen är det 2 veckors jobb sen är det viva el ungern! 

Bland ordsnobbar och kulturpretton

Är så trött på universitetslivet. Avskyr den kassa strukturen på unversitetet då de förutsätter att man kan så jävla mycket men i praktiken behöver man bara ibland kunna lite och ibland allt, va fan hände med lagom? 

Jag ber om ursäkt att jag inte läser gp från första till sista sidan och nej jag spenderar inte kvällarna med att läsa kända teoretikers verk och nej jag använder mig inte av ord som diskursanalys och etnometologi. Kanske jag gör det när jag är trettio, kanske inte, men nu vill jag fan leva.

Idag har jag vart i skolan 3 timmar, sedan hem plugga ytterliggare 3 timmar och städa lite. Har alltså nu salstenta (omtenta) på onsdag och skall lämna in min b-uppsats färdig kompleterad på tisdag.

Kommer inte läsa C-kursen nästa termin det har ordsnobbarna, kulturprettona och skolan avskräckt mig ifrån.

Dagens tips: School is for fools.
Dagens låt: Working class hero


Tröstshopping 27/5

Alltså jag skriver i denna jädra blogg men så publiceras det inte! Jävla teknik som ställer det hela tiden för än... jaja här är från 27/5 som tydligen försvann

Insåg idag att varje gång jag har haft en tenta så har jag alltid någon dag innan / efter shoppat kläder.
 
Kanske beror på att tentorna ligger oftast med löningen men jag tror verkligen att jag måste köpa kläder för att piffa upp den annars  förjävliga tenta veckan.  Så nu var det dags igen, har köpt ett par badshorts, ett par jeans shorts, en piké  och en v-ringad stickad tröja och så var nästan lönen slut!  Med andra ord är det väldigt dyrt att plugga...

Idag har varit en go dag, sovmorgonen med carita :) sedan off to stan för att handla lite. När jag kom hem har jag lyckats städa, träna, plugga och snart skall jag cykla til bejbin.

Dage,ns låt: Dave Matthews Band - Gravedigger

Bend n break 30/5


Phet kväll igår, jag vann last man standing. Kalle däckade kl 00.30 så vi fick gå hem (bära) hem han haha. Igår var vi alltså ute och firade att jag och johan lämmnat in B-uppsatsen. Kvällen börjde med förfest hos sebbe och fortsatte sedan till kellys, linneskok o bar, burgerking där kalle köppte 14 hamburgare för han var lite hungrig därefter gick vi till kings head och mysbärsade en stund.

Idag känns som en grymt bra dag, knappt bakis och snart är Carita på väg hit med kebabpizza. Då kan det bannu mej inte bli bättre. Men det kan det endå för solen skiner och himmeln är blå så blir nog en promenix längre fram åt dagen, kanske grillning senare mot kvällen vännner?


RSS 2.0